Kontakt oss i dag

Vil du booke en demo, eller snakke med oss?

Ring oss på 33349080, eller bruk vårt skjema i boksen under.

Du kan også sende oss en e-post.

Vi hjelper deg raskt!

Vil du ha tilgang til produktark, booke en demo, delta på seminar, få nyhetsbrev eller spørre om våre løsninger? Vi kontakter deg!

Firma
Navn
E-post
Telefon

AAA siden 2008

Høyeste kredittvurdering 5 år på rad.

AAA logo
Illustrasjon

Tid er penger!


Og nøkkelen er å være smart og effektiv!

Fornøyde kunder som effektiviserer administrasjonen av tidsregistering og planlegging opplever at våre løsninger gjør arbeidsdagen enklere, og det er det viktigste for oss.

For at det skal være kvalitet i vår leveranse er det svært viktig med riktig implementering, opplæring, support og forvaltning.

Forprosjekt

Vi kan tilby et uforpliktende forprosjekt og en behovsanalyse hvor vi kartlegger virksomhetens rutiner for å kunne dekke de enkelte avdelingers rutiner, arbeidsområder og behov for funksjonalitet og moduler. Dette er typisk 4-8 konsulenttimer, inklusive en forprosjektrapport.

Implementering

Vi implementerer KRONOS i samarbeid med kunden, slik at applikasjonen skreddersys og tilpasses kundens behov mht nødvendig funksjonalitet, skjermbilder, menyvalg, hurtigvisninger og rapporter.

Opplæring

Opplæringen tas som klasseromsundervisning eller ute hos kunden, da typisk basert på et opplæringshefte som innholder de menyvalg og skjermbilder man har kommet frem til hos kunden under implementeringen.

Support

Support over nettet via fjernoppkobling, samt telefonsupport er inkludert i den årlige vedlikeholdsavgiften.